AVG-compliant by design: Privacy-first

Wanneer je met Flowmailer aan de slag gaat, kun je rekenen op 100% AVG (GDPR) compliance. Van de manier waarop we jouw data verwerken, tot de wijze waarop onze datacenters beveiligd zijn.

Download onze legal documentatie:

Drie redundante datacenters voor optimale bescherming

Al je data wordt veilig opgeslagen op onze drie redundante datacenters. We beheren een volledig eigen infrastructuur in Nederland. Dat betekent dat je data niet de grens overgaat en alleen door Flowmailer (en jijzelf) wordt beheerd. Daardoor garanderen we:

ISO 27001 Certificering

Flowmailer is ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat onze manier van werken en ons platform conform de eisen zijn van internationale richtlijnen in cybersecurity. Hieronder vallen alle processen rondom het ontwikkelen en onderhouden van ons platform. Je kunt hierdoor dus zeker zijn dat werken met Flowmailer veilig is

Hoge up- en response times

Valt er één datacenter weg, bijvoorbeeld door een stroomstoring? Doen twee het nog steeds. Ervaart het platform hoge drukte op een bepaald moment? Dan distribueren we het verkeer automatisch via een betere, rustigere route. Dit alles laten wij continu door een derde partij monitoren. Check onze status zelf!

Gepersonaliseerde bijlagen

24/7 Monitoring

Mocht er toch iets misgaan met ons platform, onze service of met klantaccounts, dan wordt dit zo spoedig mogelijk opgelost. Ons team van experts en derde partijen houden de kwaliteit nauwlettend in de gaten, om zo snel te kunnen handelen wanneer er errors optreden of accounts ineens veel spam veroorzaken.

Drie datacenters: Data dicht bij huis

We maken er geen geheim van waar we onze data opslaan.
En alleen wij hebben toegang tot deze locaties. Geen derde partij, enkel Nederlandse burgers. Veel AVG-complianter kunnen we het niet maken (wel makkelijker, maar where's the fun in that). Hieronder vind je de locaties van onze datacenters:

Compliance begint bij jezelf