Alternatief Mailjet

Waarom kies je voor Flowmailer

Ontdek waarom onze klanten hun vertrouwen stellen in Flowmailer en dus kiezen voor betrouwbaar afleveren van hun transactionele e-mail.

Flowmailer vs. Mailjet

Al klant bij Mailjet en op zoek naar een andere transactionele e-mailprovider? Ontdek hieronder de voordelen die Flowmailer te bieden heeft ten opzichte van Mailjet.

  • Flowmailer is een degelijk Nederlands bedrijf
  • Echte support door onze eigen specialisten
  • Garandeerde hoge reputatie verantwoordelijkheid
  • Bij Flowmailer altijd een Service Level Agreement
  • Krachtige features met veel mogelijkheden

Degelijk Nederlands

Mailjet is een Franse partij, met ook al haar klantdata opgeslagen in Frankrijk. Ook Mailjet is ISO 27001 gecertificeerd. Waarom moeilijk doen als al je data ook gewoon verwerkt kan worden in twee redundante Nederlandse datacenters? Wel zo betrouwbaar toch. Flowmailer beschikt over een eigen infrastructuur en werkt daardoor volledig GDPR compliant. Daarnaast zijn we ISO 27001 gecertificeerd en wordt het platform doorlopend door Qualys op kwetsbaarheden gecontroleerd.

Support door échte mensen

Zit je met een brandende vraag of met een probleem dat je zelf niet opgelost krijgt? Bij Mailjet kan je gebruik maken van een chatbot met geautomatiseerde antwoorden, nergens op de website van Mailjet staat een telefoonnummer of e-mailadres vermeld dat je kan bereiken. Pas bij het versturen vanaf 150.000 e-mails kan je gebruik maken support via de telefoon. Bij Flowmailer gebruiken we geen chatbot, wij denken graag mee en geven daarom gewoon zelf antwoord, in het Nederlands of in het Engels.

Flowmailer garandeert support door échte specialisten!

Reputatie verantwoordelijkheid

Mailjet maakt gebruik van een shared IP adres voor al haar klanten. Mailjlet verstuurd naast transactionele e-mail ook marketing e-mail waardoor de reputatie van het IP adres vervuild kan raken. Bij marketing e-mail komt namelijk een hogere mate van de berichten in de spam terecht.
Bij Flowmailer maken wij gebruik van acht eigen IP adressen. Wij versturen geen marketing e-mail en dus zal onze reputatie altijd goed op orde zijn.

Meer geavanceerde en krachtige features

Naast de gezamenlijk features waarover Mailjet en Flowmailer beide beschikken, heeft Flowmailer nog extra interessante features.

Met Flowmailer is het realiseren van geavanceerde templates geen probleem. Gebruikers van het Flowmailer platform hebben de volledige controle over de HTML van de templates. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een visuele Quick editor. Flowmailer biedt daarnaast ook een volledig pakket van design, (responsive) HTML-omzetting en overige template diensten.
Gebruik Flowmailer voor het opmaken van professionele PDF-bestanden en voeg deze toe aan je berichten. Flowmailer genereert je PDF tijdens verzending op basis van een zelf aan te passen template.

Met Flowmailer kan je al je transactionele e-mails in het berichtenarchief van Flowmailer opslaan. Hier wordt een exacte kopie van het verzonden bericht gearchiveerd. Standaard wordt een gearchiveerd bericht een jaar bewaard.

Alle krachtige features

Service Level Agreement

Net zoals Flowmailer maakt Mailjet ook gebruik van een Service Level Agreement. Mailjet garandeert een uptime van 98%.

Flowmailer garandeert daarentegen een uptime van 99.9%. Ook garanderen wij een ondergrens. Hierdoor is het platform zelden traag.

98% bij Mailjet betekent dat het platform elke dag bijna 30 minuten niet beschikbaar is. Bij Flowmailer is dit maar minder dan 2 minuten per dag.
Groot verschil toch!