Alternatief Postmark

Waarom kies je voor Flowmailer

Ontdek waarom onze klanten hun vertrouwen stellen in Flowmailer en dus kiezen voor betrouwbaar afleveren van hun transactionele e-mail.

Flowmailer vs. Postmark

Al klant bij Postmark en op zoek naar een nieuwe transactionele e-mailprovider? Ontdek hieronder de extra opties en voordelen van Flowmailer!

  • Flowmailer is een degelijk Nederlands bedrijf
  • Direct hulp of uitleg nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
  • Met Flowmailer altijd een Service Level Agreement
  • Krachtige features en veel mogelijkheden

Degelijk Nederlands

Postmark is een Canadese partij, waardoor haar klantdata zich dus geheel in Canada bevinden. Dit geeft natuurlijk problemen met het opslaan van persoonsgegevens en GDPR compliancy.
Flowmailer verwerkt haar data in twee redundante Nederlandse datacenters op volledig eigen infrastructuur en daardoor werken we volledig GDPR compliant. Daarnaast zijn we ISO 27001 gecertificeerd en wordt het platform doorlopend door Qualys op kwetsbaarheden gecontroleerd.

Support door échte mensen

Zit je met een brandende vraag of met een probleem dat je zelf niet opgelost krijgt? Bij Postmark kan je op hun website gebruik maken van een chatbot of e-mail, verder staat er nergens een telefoonnummer vermeld dat je kan bereiken. Bij Flowmailer gebruiken we geen chatbot, wij denken graag mee en geven daarom gewoon zelf antwoord, in het Nederlands of in het Engels.

Met Postmark geen Service Level Agreement

Postmark maakt geen gebruik van een Service Level Agreement. Dit houdt in dat zij geen officiële afspraken maken met hun klanten. Mocht er om wat voor reden dan ook afleverproblemen ontstaan, kan er niet gegarandeerd worden dat deze zo snel mogelijk voor je opgelost worden.
Als je bij ons klant wordt, gaan we altijd een Service Level Agreement aan. Wij garanderen een aflevering van 99.9%. Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan bij het afleveren, gaan wij het voor je oplossen!

Meer geavanceerde en krachtige features

Naast de gezamenlijk features waarover Postmark en Flowmailer beide beschikken, heeft Flowmailer nog extra interessante features.

Met Flowmailer is het realiseren van geavanceerde templates geen probleem. Gebruikers van het Flowmailer platform hebben de volledige controle over de HTML van de templates. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een visuele Quick editor. Flowmailer biedt daarnaast ook een volledig pakket van design, (responsive) HTML-omzetting en overige template diensten.
Gebruik Flowmailer voor het opmaken van professionele PDF-bestanden en voeg deze toe aan je berichten. Flowmailer genereert je PDF tijdens verzending op basis van een zelf aan te passen template.

Met Flowmailer kan je al je transactionele e-mails in het berichtenarchief van Flowmailer opslaan. Hier wordt een exacte kopie van het verzonden bericht gearchiveerd. Standaard wordt een gearchiveerd bericht een jaar bewaard. Bij Postmark worden de berichten maar voor maximaal 45 dagen gearchiveerd.

Alle krachtige features