Vergelijken van e‑mail providers

Waarom je kiest voor Flowmailer

Ben jij benieuwd wat Flowmailer echt anders maakt dan de rest? Dan is het goed om Flowmailer te vergelijken met andere aanbieders. Wij hebben dat hieronder inzichtelijk gemaakt, zodat jij direct de voordelen van Flowmailer ziet!

De voordelen van Flowmailer

  • Aflevering: Flowmailer is de betrouwbaarste manier om je e-mail écht aan te laten komen
  • Templates: Mailen in je eigen stijl met elk e-mailtje netjes responsive opgemaakt
  • Tracking: Volg elke e-mail van aanbieding tot aflevering inclusief opens en clicks

Aflevering

Flowmailer is de betrouwbaarste manier om al je e-mails écht aan te laten komen. Via Flowmailer kan je verzenden via SMTP en API. Daarnaast is Flowmailer een echt Nederlands bedrijf, dat voor je klaar staat bij vragen of problemen. Onze eigen Flowmailer specialisten bedienen dan ook onze eigen supportafdeling!

Flowmailer verwerkt haar data in twee redundante Nederlandse datacenters en werkt daardoor volledig GDPR compliant. Al een aantal jaren zijn wij ISO 27001 gecertificeerd en wordt het platform doorlopend door Qualys op kwetsbaarheden gescand. Betrouwbaarheid staat bij ons voorop!

Templates

Met Flowmailer is het realiseren van geavanceerde templates geen probleem. Gebruikers van het Flowmailer platform hebben de volledige controle over de HTML van de templates. Daarnaast kan er gekozen worden om gebruik te maken van een visuele Quick editor. Flowmailer biedt daarnaast ook een volledig pakket van design, (responsive) HTML-omzetting en overige template diensten.

In tegenstelling tot andere transactionele e-mailproviders kan je met Flowmailer gemakkelijk een PDF-bestand genereren of toevoegen. Gebruik Flowmailer voor het opmaken van professionele PDF-bestanden en voeg deze toe aan je berichten. Flowmailer genereert je PDF tijdens verzending op basis van een zelf aan te passen template. Wel zo handig toch?

Tracking

Wanneer je transactionele e-mails verstuurt met waardevolle informatie, is het van belang om te weten wat er met je e-mail gebeurt zodra hij Flowmailer ‘verlaat’. Daarom maken we alle gebeurtenissen overzichtelijk voor je. Blijft er bijvoorbeeld een bericht hangen omdat er belangrijke data in missen? Dan kun je die achteraf nog gemakkelijk toevoegen en je e-mail opnieuw verzenden.

Bovendien kan Flowmailer al je transactionele e-mails in het berichtenarchief opslaan. Hier wordt een exacte kopie van het bericht opgeslagen. Standaard wordt een bericht bij Go! drie maanden gearchiveerd. Dit is een jaar voor klanten die gekozen hebben voor Pro.

Flowmailer vergeleken met onze concurrenten

Wil je meer informatie over de verschillende voor- en nadelen per transactionele e-mailprovider in vergelijking met Flowmailer? Lees dan de verschillen tussen:  Sendgrid, Postmark en Mailjet.