Berichtenarchief

Archiveer al je transactionele communicatie

Soms raakt je klant een e-mail kwijt. Soms staat er een tikfout in een e‑mailadres en ontvangt de verkeerde persoon jouw e-mail. Met Flowmailer los je die problemen gemakkelijk en snel op met het berichtenarchief.

In het berichtenarchief sla je één jaar lang je berichten op inclusief bijlagen, opmaak en variabelen en heb je tot wel drie jaar beschikking over de metadata van berichten.

Inhoudelijk archiveren

In het archief van Flowmailer vind je jouw e-mails terug in de versie waarin jij ze verstuurd hebt. Met dezelfde stijl, de bijbehorende bijlage en alle verdere informatie over je e-mail. Hiermee kun je binnen no-time precies dezelfde e-mail opnieuw sturen.

Metadata opslaan

Je vindt in je archief ook berichten op metadata terug. Deze kunnen tot drie jaar bewaard blijven en bevatten informatie over de verzender en ontvanger. Hiermee kun je zien wie de verzender is, wie de ontvanger is, wie in de CC staat en op welk tijdstip de e-mail verzonden is.

Archiveren wanneer jij dat wilt

Je kunt je e-mails opslaan zoals jij dat wilt. Verstuur je belangrijke facturen, waarvan de verlooptijd pas na een aantal maanden is? Dan kun je kiezen voor maximale opslag. Wachtwoord-reset-mails daarentegen zul je niet lang op hoeven slaan, ze zijn immers binnen een aantal minuten al niet meer relevant. Met Flowmailer heb je de volledige vrijheid in welk bericht je wilt archiveren. Voeg simpelweg de archieffunctie toe aan je Flow en je bericht zal voortaan gearchiveerd worden!

Archiveer al je transactionele communicatie in het berichtenarchief van Flowmailer.

Flows Geavanceerde templates Bouncemanagement Open en click tracking Notificaties Berichtenarchief Veiligheid Koppel met SMTP of API Fantastische aflevering PDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.