Betrouwbaar e-mails afleveren

Veilig, snel en altijd bereikbaar

Flowmailer behandelt en beveiligt gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.  Jouw data en die van je klant zijn daarmee gewaarborgd. Bovendien garanderen we een uptime van 99,9%, zo hoog als mogelijk. Dat betekent dat je op elk moment van de dag, het hele jaar door, kunt vertrouwen op een werkend en veilig platform.

Om die garanties te kunnen doen, voldoen we aan strenge eisen en werken we AVG compliant. Als lid van branchorganisatie DDMA is Flowmailer onderscheiden met het Gouden Privacy Waarborg-keurmerk. Daarnaast is ons platform ISO 27001 gecertificeerd.

Over het Privacy Waarborg

Aan de hand van de privacy-check beoordeelt de DDMA Privacy Autoriteit of de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet voldoende geborgd zijn in de marketingprocessen en of de basisprincipes voor een eerlijke en zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens zijn geïmplementeerd.

Flowmailer heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Onze organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud. Flowmailer heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance

Over het ISO 27001 certificaat

ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat.  Het doel hiervan is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen die organisatie zeker te stellen. Hieronder valt de bescherming van persoons- en/of bedrijfsgegevens en bescherming tegen hackers en inbraak. Een certificaat is uitgegeven wanneer de organisatie hierin voldoet. Uitgereikte certificaten zijn online beschikbaar, dus ook die van Flowmailer.

Flowmailer, altijd beschikbaar

Het Flowmailer platform is ondergebracht binnen twee Nederlandse datacenters die eveneens aan strenge veiligheidseisen voldoen. De eigen infrastructuur van Flowmailer waarborgt de continuïteit van de dienstverlening en garandeert een hoge mate van beschikbaarheid. Flowmailer beschikt over een geheel eigen platform. Dit zorgt voor volledige controle, van hardware tot aan de uiteindelijke verzending van de berichten. Elke nieuwe ontwikkeling binnen het platform wordt vooraf uitgebreid gecontroleerd en achteraf gereviewd.

Betrouwbare aflevering van e-mail draait om zekerheid, beschikbaarheid en veiligheid. Bij Flowmailer gaan we daar dan ook serieus mee om.

Flows Geavanceerde templates Bouncemanagement Open en click tracking Notificaties Berichtenarchief Veiligheid Koppel met SMTP of API Fantastische aflevering PDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.