Betrouwbare aflevering van e‑mail

Al je e-mail veilig afgeleverd

Flowmailer behandelt en beveiligt de gegevens van je klanten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We beschikken over een gouden Privacy Waarborg keurmerk en zijn ISO 27001 gecertificeerd. Daarmee is een zorgvuldige omgang met klantdata gewaarborgd. Ook is Flowmailer lid van de brancheorganisatie DDMA en werken we volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Flowmailer, altijd beschikbaar

Het Flowmailer platform is ondergebracht binnen twee Nederlandse datacenters die eveneens aan strenge veiligheidseisen voldoen. De eigen infrastructuur van Flowmailer waarborgt de continuïteit van de dienstverlening en garandeert een hoge mate van beschikbaarheid.

Flowmailer beschikt over een geheel eigen platform. Dit zorgt voor volledige controle, van hardware tot aan de uiteindelijke verzending van de berichten. Elke nieuwe ontwikkeling binnen het platform wordt vooraf uitgebreid gecontroleerd en achteraf gereviewd.

FlowsGeavanceerde templatesBouncemanagementOpen en click trackingNotificatiesBerichtenarchiefVeiligheidKoppel met SMTP of APIFantastische afleveringPDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.