E-mail deliverability

Aflevering, DKIM en SPF laat je aan Flowmailer over!

Om je e-maildomeinen te beschermen tegen phishing, moet je aan de slag gaan met SPF, DKIM en DMARC. Dat kan soms voor hoofdbrekens zorgen tijdens de implementatie. Daarom helpt Flowmailer je met de beveiliging van jouw e‑maildomeinen.

SPF

SPF (Sender Policy Framework) stelt vast of de verzender van een e-mail gerechtigd is om namens de afzender dit bericht te sturen. SPF helpt voorkomen dat jouw e‑mail bij een ontvanger als spam wordt aangezien. En échte spam krijgt door SPF juist weer minder kans.

DKIM

DKIM (Domain Keys Identified Mail) is een techniek die e-mails voorziet van een cryptografische handtekening. Deze handtekening werkt als een soort echtheidskenmerk voor de e-mail. Flowmailer neemt deze taken van je over en voorziet elke verzonden e-mail van een DKIM-handtekening.

Meer over SPF en DKIM

DMARC

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance) is een techniek die je als verzender inzet. Deze techniek vormt als het ware het sluitstuk van je domeinbeveiliging. De ontvanger controleert daarmee namelijk of een bericht echt geautoriseerd is door de afzender. Ook controleert DMARC of de e‑mail onderweg niet is veranderd. Dit voorkomt phishing. Om te weten of je DMARC record effectief is, kun je de Flowmailer DMARC Record Check gebruiken.

De implementatie van DMARC is niet moeilijk, maar kan veel tijd in beslag nemen. Flowmailer helpt je daarbij. Door beveiliging van jouw domein inzichtelijk te maken en het helpen uitvoeren van DMARC zorgen we er samen voor dat jouw e‑maildomein niet meer gebruikt kan worden voor phishing!

Meer over DMARC

Flowmailer, dé e-mail delivery service. Om betrouwbaar af te leveren moet aan een aantal technische vereisten voldaan zijn. Deze technische vereisten vult Flowmailer samen met de ICT'ers binnen je organisatie in.

Flows Geavanceerde templates Bouncemanagement Open en click tracking Notificaties Berichtenarchief Veiligheid Koppel met SMTP of API Fantastische aflevering PDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.