E-mail deliverability

Aflevering, DKIM en SPF laat je aan Flowmailer over!

Zaken zoals DKIM, DMARC en SPF zullen wij voor je regelen. Geen zorgen meer over e-mail deliverability.

DKIM

DKIM (Domain Keys Identified Mail) is een techniek die e-mails voorziet van een cryptografische handtekening. Deze handtekening werkt als een soort echtheidskenmerk voor de mail. Flowmailer neemt deze taken van je over en voorziet elke verzonden e-mail van een DKIM-handtekening.

DMARC

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance) is een techniek die je als verzender inzet. De ontvanger controleert daarmee of een bericht echt geautoriseerd is door de afzender. Ook controleert DMARC of de e-mail onderweg niet is veranderd.  Dit voorkomt phishing. Flowmailer ondersteunt DMARC en helpt je daarbij!

SPF

SPF (Sender Policy Framework) stelt vast of de verzender van een e-mail gerechtigd is om namens de afzender dit bericht te sturen. SPF helpt voorkomen dat dat jouw e-mail bij een ontvanger als spam wordt aangezien. En échte spam krijgt door SPF juist weer minder kans.

Verder hoef je niet naar deze termen om te kijken. Wij regelen dit samen met de ICT’er binnen je organisatie. Laat deze zaken maar aan Flowmailer over!

FlowsGeavanceerde templatesBouncemanagementOpen en click trackingNotificatiesBerichtenarchiefVeiligheidKoppel met SMTP of APIFantastische afleveringPDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.