Flows en Flowsteps

Ultieme flexibiliteit

In Flowmailer kun je je mailverkeer overzichtelijk indelen in Flows. Een Flow is een stroom e-mails met dezelfde kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan al je orderbevestigingen aan Nederlandse klanten. Of al je wachtwoord vergeten mails, two factor mails of tickets. De voorwaarden voor welke mail in welke Flow komt, bepaal je zelf. Dat kan onder andere op basis van e‑mailheaders, data uit de mail en onderwerpregel.

Meer controle over je mail met Flowsteps

De echte kracht van Flows zijn de Flowsteps. Flowsteps maken het mogelijk om bewerkingen uit te voeren op berichten voordat ze naar de ontvanger worden verzonden. Zo voeg je bijvoorbeeld heel simpel open-tracking toe, voeg je een pdf bij of archiveer je het bericht. Maar het is net zo makkelijk om een template op het bericht toe te passen en zo de volledige inhoud naar eigen wens aan te passen. Flowsteps worden uitgevoerd in de volgende waarin ze worden geplaatst. Dit betekent dat ze op allerlei manieren gecombineerd kunnen worden. Veel Flowsteps kunnen tevens conditioneel worden toegepast, voor nog meer flexibiliteit.

FlowsGeavanceerde templatesBouncemanagementOpen en click trackingNotificatiesBerichtenarchiefVeiligheidKoppel met SMTP of APIFantastische afleveringPDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.