Checks & Notificaties

Altijd op de hoogte blijven

Als stromen stagneren of individuele berichten niet of onjuist verstuurd worden, dan wil je dat zo snel mogelijk weten. Flowmailer waarschuwt je op het moment dat de verzending van je berichten niet loopt zoals het zou moeten. Is er bijvoorbeeld een keer onverhoopt een probleem met de aanlevering vanuit één van je bronsystemen, dan laat Flowmailer je dit direct weten. Zo kun je direct ingrijpen wanneer dat nodig is.

Direct melding bij problemen

Notificaties

Flowmailer verzendt notificatie e-mails naar de gebruikers wanneer ‘alerts’ afgegeven worden. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker of het optreden van errors in bronsystemen of Flowmailer templates. Belangrijke meldingen, waar je snel van op de hoogte wilt zijn.

Checks

Met checks houd je een oogje in het zeil, zonder daadwerkelijk het Flowmailerplatform open te hebben staan. Checks geven een waarschuwing af op momenten dat de verwerking van een specifieke bron of Flow niet gaat zoals verwacht. Zo kun je instellen dat er elk uur minstens één orderbevestiging gestuurd moet worden. Als dat niet gebeurt, houdt Flowmailer je op de hoogte en kun je snel ingrijpen.

Meer over checks en notificaties

Uiteraard wil je grip houden op de belangrijkste berichtenstromen die je bedrijf verlaten. Een gemist contactmoment met je klant is immers een gemiste kans.‍

Flows Geavanceerde templates Bouncemanagement Open en click tracking Notificaties Berichtenarchief Veiligheid Koppel met SMTP of API Fantastische aflevering PDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.