PDF Bijlagen

Elk geselecteerd bericht voorzien van een bijlage

Bij sommige e-mails wil je een bijlage toevoegen. Ook naar je klanten. Een factuur voor zijn energieverbruik deze maand, een geautomatiseerde offerte voor je product of de rekening bij achteraf betalen. Zo biedt je de klant de mogelijkheid de bijlage op te slaan en te printen. Met Flowmailer voeg je dynamische en gepersonaliseerde PDF‑bijlagen in een oogwenk toe aan je belangrijkste e-mails.

PDF is namelijk de veiligste manier om je documenten te verzenden. Je weet zeker dat er onderweg niet mee geknoeid wordt en alles staat in één makkelijk printbaar document. Binnen Flowmailer kun je PDF templates maken voor verschillende doeleinden. Alles in jouw stijl, voor de optimale klantervaring. Zo kun je jouw PDFs makkelijk:

Organiseren

Wellicht wil je voor elk type PDF een net andere layout, omdat je in de ene meer informatie kwijt moet dan de andere, of een afbeelding wilt toevoegen. Al die verschillende PDFs pas je gemakkelijk toe op de templates die jij wilt. Zo heb jij overzicht en ontvangt je klant altijd de goede bijlage.

Personaliseren

Voor de beste klantbeleving is personalisatie een pré. Dat gaat natuurlijk verder dan je klant bij de voornaam noemen. Flowmailer gebruikt jouw template en de data uit je bronsysteem om de gegenereerde PDF zo persoonlijk mogelijk te maken.

Voorwaardelijk maken

Je kunt aan je PDF ook voorwaarden stellen. Wanneer je bijvoorbeeld een bestelling binnen hebt gekregen die direct betaald is, hoef je niet altijd een PDF toe te voegen. Is de bestelling op rekening, dan wil je dat juist wel. Door in je Flow de PDF toe te voegen en de voorwaarde kenbaar te maken, stuur je alleen bijlagen als dat nodig is:

Gebruik Flowmailer voor het opmaken van professionele PDF bestanden en voeg deze toe aan je berichten. Flowmailer genereert je PDF tijdens verzending op basis van een zelf aan te passen template.

Flows Geavanceerde templates Bouncemanagement Open en click tracking Notificaties Berichtenarchief Veiligheid Koppel met SMTP of API Fantastische aflevering PDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.