Geavanceerde templates

Fantastische e-mails voor fantastische merken

Met responsive e-mail bereik je je klant beter. Je bericht moet goed leesbaar zijn op elk device, én er professioneel uitzien. Flowmailer beschikt over unieke mogelijkheden om gebruik te maken van de content die vanuit het bronsysteem verstuurd wordt. Dit zorgt ervoor dat gebruikers responsive e-mail kunnen versturen zonder iets te hoeven veranderen aan het bronsysteem zelf.

Ontwikkel & design gemakkelijk jouw e-mails

Met Flowmailer templates zorg je ervoor dat je transactionele e-mail er goed uitziet én aansluit op je huisstijl. Zo komt ook je bestaande klant in aanraking met je huisstijl. Het zou zonde zijn als zo'n trouwe klant die beleving kwijtraakt nadat je product of dienst is afgenomen. Gebruikers van het Flowmailer platform hebben de volledige controle over de HTML van de templates. Daarnaast kan er gekozen worden om gebruik te maken van een visuele Quick editor. Flowmailer biedt daarnaast ook een volledig pakket van design, (responsive) HTML-omzetting en overige template diensten.

Flowmailer gebruikt zijn unieke mogelijkheid om inhoud van uw bestaande systemen te verzamelen, zodat je nooit jouw bronsystemen hoeft te veranderen. Flowmailer verwerkt responsieve e-mails, zelfs wanneer andere systemen dat niet kunnen.

Creëer meer engagement

Verbeter de ervaring van je klant met behulp van alle mogelijkheden binnen Flowmailer-templates. Stuur hypergepersonaliseerde e-mails, geweldig op elk apparaat. Voeg Order Details toe, genereer PDF-bijlagen of gebruik voorwaardelijke inhoud om effectiever aan de verwachtingen van jouw klant te voldoen.

Betrek je collega's bij de ontwikkeling

Met de rollen & rechten zorg je er samen met je team voor dat elk detail van je e-mail uitgedacht is. Van ontwikkeling tot design. Van strategie tot inhoud. Werk als team aan transactionele e-mail en kom samen in de Flow.

In Flowmailer kun je gebruik maken van geavanceerde templating, waardoor jij je e-mails met vertrouwen kunt versturen. Geen houtje-touwtje templates meer of opmaak die uit elkaar valt in verschillende mailboxen. Optimaliseer je e-mailproces en bedien je klant op de manier waarop jij dat wilt.

Flows Geavanceerde templates Bouncemanagement Open en click tracking Notificaties Berichtenarchief Veiligheid Koppel met SMTP of API Fantastische aflevering PDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.