Responsive e‑mail template

Sluit aan op je huisstijl

Met responsive e-mail bereik je je klant beter. Je bericht moet goed leesbaar zijn op elk device, én er professioneel uitzien.

Flowmailer beschikt over unieke mogelijkheden om gebruik te maken van de content die vanuit het bronsysteem verstuurd wordt. Dit zorgt ervoor dat gebruikers responsive e-mail kunnen versturen zonder iets te hoeven veranderen aan het bronsysteem zelf.

Van HTML tot responsive template

Met Flowmailer templates zorg je ervoor dat je transactionele e-mail er goed uitziet én aansluit op je huisstijl. Zo komt ook je bestaande klant in aanraking met je huisstijl. Het zou zonde zijn als zo'n trouwe klant die beleving kwijtraakt nadat je product of dienst is afgenomen.

Gebruikers van het Flowmailer platform hebben de volledige controle over de HTML van de templates. Daarnaast kan er gekozen worden om gebruik te maken van een visuele Quick editor. Flowmailer biedt daarnaast ook een volledig pakket van design, (responsive) HTML-omzetting en overige template diensten.

FlowsGeavanceerde templatesBouncemanagementOpen en click trackingNotificatiesBerichtenarchiefVeiligheidKoppel met SMTP of APIFantastische afleveringPDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.