SMTP en REST API

Koppel je bronsystemen eenvoudig met Flowmailer

Maar koppelen met de REST API van Flowmailer is ook heel eenvoudig.

SMTP relay server

Als je bronsysteem e-mail kan verzenden, kun je via SMTP koppelen met Flowmailer. Dit wordt ook wel SMTP relaying genoemd. Dit biedt je meteen alle voordelen van Flowmailer. Dat betekent betrouwbaarheid in aflevering, inzicht in je e-mail stromen en geavanceerd bouncemanagement.

REST API

Daarnaast is het mogelijk om bronsystemen te koppelen aan Flowmailer door middel van onze REST API. Je kunt dan meteen e-mail versturen via de REST API, zonder eerst contacten aan te maken. Natuurlijk zijn alle statistieken door middel van de REST API weer op te halen. Meer weten over de Flowmailer REST API? Hier vind je de documentatie.

FlowsGeavanceerde templatesBouncemanagementOpen en click trackingNotificatiesBerichtenarchiefVeiligheidKoppel met SMTP of APIFantastische afleveringPDF bijlagen

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Het is een belangrijk onderdeel van de directe communicatie met je klant. Eén op één, elk bericht is belangrijk. Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.