Krachtige features voor
bedrijven die klantcommunicatie
belangrijk vinden

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Waarom zou je al die principes die gelden voor marketingcommunicatie loslaten zodra er sprake is van communicatie naar je 'koninklijke klanten?' Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.

Responsive HTML templating

Met Flowmailer zorg je ervoor dat je transactionele e-mail er professioneel uitziet en dus aansluit op je huisstijl. Het zou zonde zijn als je klant de beleving kwijt raakt nadat je product of dienst is afgenomen. En vanzelfsprekend moeten deze berichten goed leesbaar zijn op elk device.

Registreer opens en clicks

Opens en clicks geven je een idee hoe je e-mail berichten ontvangen worden door je klanten. Op basis hiervan kan je opvolging geven aan de berichten die je uitgestuurd hebt. De rapportage items worden op een overzichtelijke wijze binnen de portal van Flowmailer weergegeven. Uiteraard kunnen de opens en clicks teruggekoppeld naar je bronsysteem zodat ook binnen je bronsysteem gebruik gemaakt kan worden van deze waardevolle data.

Berichtenarchief

Archiveer al je transactionele communicatie binnen het berichten- archief van Flowmailer. Desgewenst kunnen gearchiveerde berichten opnieuw verzonden worden voor klantenservice doeleinden. Immers, klanten kunnen berichten kwijtraken. Of berichten die verzonden zijn naar een onjuist e-mailadres moeten opnieuw verstuurd worden naar het juiste adres. Tenslotte geeft archivering je de mogelijkheid om een link in je e-mail op te nemen naar een webbased versie van het bericht. Standaard wordt een gearchiveerd bericht 1 jaar voor je bewaard.

Integreer via SMTP of REST API

Flowmailer werkt direct met elk bronsysteem dat zelf al e-mailberichten kan versturen via SMTP of aan de REST API van Flowmailer gekoppeld kan worden. De data die rondom de verzending van transactionele communicatie verzameld wordt, kan teruggekoppeld worden via de REST API richting de bronsystemen.

PDF bijlagen maken en toevoegen

Gebruik Flowmailer voor het opmaken van professionele PDF bestanden en voeg deze toe aan je berichten. Wil je bestaande PDF bestanden toevoegen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Geavanceerd bouncemanagement

Indien een bericht niet afgeleverd kan worden omdat een e-mailadres onjuist is, dan wil je dat natuurlijk weten. De bouncemanagement module binnen Flowmailer zorgt ervoor dat berichten die niet afgeleverd kunnen worden, op een uitvallijst geplaatst worden. Vanuit deze uitvallijst kan een e-mailadres gecorrigeerd worden. Vervolgens verzend je het bericht gewoon opnieuw. Uiteraard kunnen bouncemeldingen ook teruggekoppeld worden naar het bronsysteem zodat het foute emailadres ook daar gecorrigeerd wordt en je datakwaliteit gewaarborgd blijft.

Notificaties

Uiteraard is het van belang dat je grip houdt op de belangrijkste berichtenstromen die je bedrijf verlaten. Op het moment dat deze stromen stagneren of individuele berichten niet of onjuist verstuurd worden, dan wil je dat uiteraard zo snel mogelijk weten. Flowmailer biedt je notificaties die je waarschuwen op het moment dat de verzending van deze stromen niet loopt zoals het zou moeten. Is er bijvoorbeeld een keer onverhoopt een probleem met de aanlevering vanuit één van je bronsystemen, dan laat Flowmailer je dit direct weten.

Veilig en betrouwbaar

De gegevens van je klanten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door Flowmailer behandeld en beveiligd. Flowmailer is ISO 27001 gecertificeerd, waarmee een zorgvuldige omgang met klantdata gewaarborgd is. Het Flowmailer platform is ondergebracht binnen twee Nederlandse Datacenters die eveneens aan strenge veiligheidseisen voldoen. De eigen infrastructuur van Flowmailer waarborgt de continuïteit van de dienstverlening en garandeert een hoge mate van beschikbaarheid.

Aflevering laat je over aan Flowmailer

Om betrouwbaar af te leveren moet aan een aantal technische vereisten voldaan worden. Deze technische vereisten vult Flowmailer samen met de ICT'ers binnen je organisatie in. Laat dat maar aan Flowmailer over! Dus zaken als SPF, DKIM en DMARC kun je aan Flowmailer toevertrouwen.

Waarom Flowmailer?

  • Zicht op transactionele communicatie

  • Grip op berichtstromen

  • Perfecte en snelle aflevering

  • Betrouwbaarheid en veiligheid

    Je data binnen Nederlandse datacenters

Oeps! Er is iets mis gegaan...