Berichtenarchief

Archiveer al je transactionele communicatie

Archiveer al je transactionele communicatie in het berichtenarchief van Flowmailer. Hier word er een exacte kopie van het verzonden bericht gearchiveerd. Dat betekent inclusief bijlages, opmaak en variabelen zoals die op het moment van verzenden waren. Zo weet je precies wat er naar je klant is gestuurd.

Archiveren, alleen als je wilt

Desgewenst kunnen gearchiveerde berichten opnieuw verzonden worden voor klantenservicedoeleinden. Immers, klanten kunnen berichten kwijtraken. Berichten die verzonden zijn naar een onjuist e-mailadres kunnen opnieuw verstuurd worden naar het juiste adres. Tenslotte geeft archivering je de mogelijkheid om een link in je e-mail op te nemen naar een webbased versie van het bericht. Standaard wordt een gearchiveerd bericht 1 jaar voor je bewaard.

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Waarom zou je al die principes die gelden voor marketingcommunicatie loslaten zodra er sprake is van communicatie naar je 'koninklijke klanten?' Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.

Waarom Flowmailer?

  • Zicht op transactionele e-mail

  • Grip op berichtstromen

  • Perfecte en snelle aflevering

  • Betrouwbaarheid en veiligheid

    Je data binnen Nederlandse datacenters

Oeps! Er is iets mis gegaan...