SMTP en REST API

Koppel je bronsystemen eenvoudig met Flowmailer

Flowmailer werkt direct met elk bronsysteem dat zelf al e-mailberichten kan versturen via SMTP. Maar koppelen met de REST API van Flowmailer is ook heel eenvoudig.

SMTP relay server

Als je bronsysteem e-mail kan verzenden, kun je via SMTP koppelen met Flowmailer. Dit wordt ook wel SMTP relaying genoemd. Dit biedt je meteen alle voordelen van Flowmailer. Dat betekent betrouwbaarheid in aflevering, inzicht in je e-mail stromen en geavanceerd bouncemanagement.

REST API

Daarnaast is het mogelijk om bronsystemen te koppelen aan Flowmailer door middel van onze REST API. Je kunt dan meteen e-mail versturen via de REST API, zonder eerst contacten aan te maken. Natuurlijk zijn alle statistieken door middel van de REST API weer op te halen. Meer weten over de Flowmailer REST API? Hier vind je de documentatie.

Krachtige features voor transactionele e-mail

Transactionele communicatie verdient een professionele aanpak. Waarom zou je al die principes die gelden voor marketingcommunicatie loslaten zodra er sprake is van communicatie naar je 'koninklijke klanten?' Flowmailer biedt je een uitgebreide set met features waarmee je transactionele stromen optimaal kunt professionaliseren.

Waarom Flowmailer?

  • Zicht op transactionele e-mail

  • Grip op berichtstromen

  • Perfecte en snelle aflevering

  • Betrouwbaarheid en veiligheid

    Je data binnen Nederlandse datacenters

Oeps! Er is iets mis gegaan...