Flowmailer SMTP Relay

Expert in het afleveren van jouw e-mails

Aflevering van jouw e-mails is van groot belang. Van je orderbevestigingen, wachtwoord-vergeten e-mails, factuurmails kun je het niet veroorloven dat ze kwijtraken of laat aankomen. Één op de tien nieuwsbrieven die niet aankomt, overleef je wel. Maar wat als 10% van al je facturen niet in de inbox belandt?
Met Flowmailer SMTP zorg je ervoor dat iedere e-mail snel en veilig aankomt in de inbox van je ontvanger. Neem geen genoegen meer met slechte e‑mailaflevering, maar profiteer van <1 seconde aflevertijd en 99,8% inbox placement.

Probeer Flowmailer gratis!

De voordelen van Flowmailer SMTP

Binnen no-time e-mailen

Koppel je bronsysteem met Flowmailer en je bent klaar om te e-mailen!

Specialisten in e-mailaflevering

Een gemiddelde afleversnelheid van
<1 seconde en 99,8% inbox placement.

Volledige controle over je e-mails

Van aanmelding bij Flowmailer tot terugkoppeling aan je bronsysteem

Alle Flowmailer features

Elke e-mail verdient aandacht

Grip op e-mailaflevering

Met Flowmailer SMTP krijg je weer grip op je e-mails. Al je merken, domeinen en bronsystemen onder één dak. Iedere e-mail met zorg afgeleverd in de inbox van jouw ontvangers. En wil je als bureau namens jouw klanten kunnen mailen? Geen probleem! Wanneer je aan de slag gaat met Flowmailer, helpen we je met het aanmaken en onderhouden van domeinauthenticatie.

Responsive Templates

Met responsive e-mail bereik je je klant beter. Je bericht moet goed leesbaar zijn op elk device, én er professioneel uitzien. Flowmailer beschikt over unieke mogelijkheden om gebruik te maken van de content die vanuit het bronsysteem verstuurd wordt. Dit zorgt ervoor dat gebruikers responsive e-mail kunnen versturen zonder iets te hoeven veranderen aan het bronsysteem zelf.

Reputatie onder controle

In de inbox belanden is een vak apart. Om te zorgen dat miljoenen e‑mails per maand op tijd aankomen in de inbox, nemen we bij Flowmailer verschillende technische maatregelen. SPF, DKIM, DMARC en IP reputatie zijn niet langer jouw zorg. Het resultaat van onze techniek? Een afleversnelheid van <1 seconde en 99,8% inbox placement.

Dit zeggen onze klanten over ons

"Door Flowmailer in te zetten, hoef ik mij geen zorgen meer te maken over de aflevering van belangrijke e-mails."

- Leo Schelvis, DPD Pakketservice

"Bij grote, bedrijfskritische e-mailstromen heb je een hoog kennisniveau nodig omdat e-mail een complex proces betreft. Flowmailer levert dat."

- Rian Vliegenthart, Exact

Meer controle over e-mail?

Nog niet overtuigd?

Of lees meer over e-mailaflevering:

Introductie tot SMTP

SMTP is de basis van e-mailcommunicatie. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel.

Lees de case

Deliverability management

Een kijkje in de keuken van Flowmailer:
E-mailaflevering m.b.v. DMARC

Lees het artikel