Partners

Word partner van Flowmailer

Samenwerken met Flowmailer?

Loop je als organisatie bij je klanten regelmatig tegen uitdagingen aan op het gebied van transactionele communicatie? Neem dan contact op en we bespreken graag de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking. Bel ons op 010 - 307 45 50 of stuur een e-mail aan sales@flowmailer.com.

Neem contact op

Enkele samenwerkingen op een rijtje

KEGA

Kega brengt retail verder en biedt geïntegreerde oplossingen, in samenspel met Marketing en IT, waarmee klanten hun potentieel maximaal kunnen benutten. Kega is een sterke cross-channel retailing waarbij alle verschillende verkoop- en oriëntatie­kanalen van een retailer volledig met elkaar zijn geïntegreerd.

Bekijk de website van Kega voor meer informatie.

Bekijk website

Spotler

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.

Bekijk de website van Spotler voor meer informatie.

Bekijk website

Flexmail (België)

Flexmail is het meest  toonaangevende e-mailmarketing platform in België. Vanaf dag 1 richt Flexmail zich volledig op de verdere groei van het platform. Hierdoor blijven ze elke dag bouwen aan innovatieve software die de gebruikers helpt om hun doelgroep te begrijpen via klantgegevens en klikgedrag, en hen te voorzien van gerichte en doeltreffende boodschappen, zowel via directe campagnes als via gepersonaliseerde marketing automation scenario’s.

Bekijk de website van Flexmail voor meer informatie.

Bekijk website

Datanext

DATANEXT is een ambitieuze en innovatieve organisatie die werkt op het gebied van Marketing Automation en alle daaraan gerelateerde (big) data-processen. Het platform biedt ondernemingen op allerlei vlakken de mogelijkheid om het beste resultaat te halen uit beschikbare data. Het platform verzamelt, structureert, distribueert, test en visualiseert data van de meest uiteenlopende bronnen, volumes en kwaliteit. Dit resulteert in tijdswinst en kostenbesparingen voor de organisatie, en ondersteunt in marketing/data gerelateerde beslissingen en strategieën.

Bekijk de website van Datanext voor meer informatie.

Bekijk website

Bikkelhart

Verkoop is een vak. Online verkoop is een vak apart, wat specifieke kennis, ervaring en mentaliteit vergt. Bikkelhart is hier goed in, omdat verkoop in hun bloed zit. Dagelijks helpen duizenden bezoekers hun online doelen te behalen. Of het nu om oriëntatie, aankoop of service gaat. Het ultieme doel van Bikkelhart: maximaal rendement halen voor de klanten.

Bekijk de website van Bikkelhart voor meer informatie.

Bekijk website

STAHRK

STAHRK is de e‑mail marketing specialist. Flexibel en op specifieke onderdelen van de klantenlevenscyclus inzetbaar: GET, GROW, KEEP. Van definitie, creatie, inrichting tot en met de optimalisatie van e‑mail campagnes. Dat is op advies- en projectbasis maar we doen ook graag periodiek het beheer voor je als virtuele e‑mail marketeer.

Bekijk de website van STAHRK voor meer informatie.

Bekijk website

De voordelen van een partnerschap

  • Samenwerkingen voor een excellente klantbediening

  • Uw bedrijf staat sterk in de markt

  • Geweldige lead generatie & inkoopvoordelen

Contact ons