De beste, Nederlandse E-mail & SMS API

Verwerk al je in- & uitgaande berichtenstromen via één uitgebreid platform en neem de controle over je communicatie terug. Vertrouw op de beste e-mailaflevering, realtime inzicht en volledig zelf gehoste infrastructuur van een Europees Email API-platform. Met Flowmailer bereiken je berichten weer de inbox.

Kies je templatestijl en structuur gemakkelijk

Meer dan 'slechts' een SMTP server...

Krijg je emails niet alleen IN de inbox... own het! Ons platform is gebouwd om je prachtig ontworpen e-mails in de inbox te krijgen. Niet één keer, maar elke keer opnieuw. Geniet van extreem hoge afleveringspercentages en zorg ervoor dat je (transactionele) e-mails indruk maken met de geavanceerde e-mail editor.

Learn more about Flowmailer Email API

Eenvoudig duizenden e-mails en bijlagen maken

Stop met het maken van duizenden verschillende templates: Onze template engine stelt je in staat je verschillende merken in één e-mailtemplate te laten zien. Stuur je bijvoorbeeld e-mails vanuit een B2C én een B2B-webshop? Dan maak je niet twee templates, maar gewoon één hele slimme!

Learn more about Flows & Flowsteps
Gepersonaliseerde bijlagen
Meerdere talen in één template

Praat met klanten wereldwijd, in hun eigen taal

Echt contact maken met klanten in de taal die zij spreken is gemakkelijker dan ooit tevoren met Flowmailer Language Packs. Verspil geen tijd aan het maken van honderden vertalingen van je e-mails en sms'jes, zet ze gewoon in één template!

Learn more about language packs

Koppel met SMTP, API, SMPP, of een Inbox Source

Ongeacht het bericht: verwerk het met Flowmailer (tenzij het SPAM is, natuurlijk). Of het nu gaat om uitgaande - zoals transactionele e-mails -, inkomende of interne berichten, Flowmailer beheert al je berichtenstromen.

Learn how to set up a source
Zusss with transactional emails

Bij ons staat betrouwbaarheid voorop

Alles wat we maken is gebouwd met het oog op betrouwbaarheid. Wat gebeurt er met 'x' als we 'y' doen? Wij doen geen concessies aan de betrouwbaarheid van ons platform of onze infrastructuur. Wij bouwen, beheren en hosten ons hele platform: van de serverracks in Amsterdam tot de code die de alles omhoog houdt.

Learn more about our platform reliability

Start vandaag nog met Flowmailer!

Volg andere grote Europese bedrijven in het op orde en AVG compliant krijgen van hun e-mailstromen. Wees zoals Pathe, DPD, Siemens, Boss en vele anderen.

Probeer het zelf!