's Werelds eerste e-mail engine

Best-of-Breed E-mail API voor transactionele e-mail

Design Deliver Track

Vergelijk ons met andere e-mail API providers:

Design een inbox-ervaring als nooit tevoren

Met Flowmailer zet je de volgende stap in het professionaliseren van je (transactionele) e-mail.
Of je nu orderbevestigingen verstuurt vanuit je webshop, een factuur vanuit je ERP, of een wachtwoord vergeten e-mail vanuit je CRM - Met Flowmailer centraliseer, optimaliseer, en analyseer je alle transactionele e-mails die jouw bedrijf verlaten. Naast onze state-of-the-art template builder biedt het platform een uitgebreide set features om een inbox-ervaring als nooit te voren te creëeren:

Kies je templatestijl en structuur gemakkelijk

Stuur e-mails vanuit al je verschillende merken en bronnen

Stop met het maken van duizenden verschillende templates: Onze template engine stelt je in staat je verschillende merken in één e-mailtemplate te laten zien. Stuur je bijvoorbeeld e-mails vanuit een B2C én een B2B-webshop? Dan maak je niet twee templates, maar gewoon één hele slimme!

Gepersonaliseerde bijlagen

Dynamisch gegenereerde bijlagen worden gemaakt wanneer jij ze nodig hebt: Je hebt geen extra generator meer nodig om ze te maken. Stuur simpelweg de data mee die je nodig hebt, stop ze in een template, en stuur ze mee met je e-mails!

Gepersonaliseerde bijlagen
Meerdere talen in één template

Communiceer met klanten over de hele wereld

Echt contact maken met klanten in de taal die zij spreken is gemakkelijker dan ooit tevoren met Flowmailer Language Packs. Verspil geen tijd aan het maken van honderden vertalingen van je e-mails en sms'jes, zet ze gewoon in één template!

Zó design je de optimale transactionele e-mail:

Deliver van bronsysteem naar inbox in <1 seconde

Focus op het afleveren van jouw e-mails
In de afgelopen jaren hebben we een infrastructuur en MTA ontwikkeld die erop gebrand is om jouw e-mails af te leveren waar ze horen: In de inbox. En met een gemiddelde inbox placement van 99.8% en een afleversnelheid van minder dan 1 seconde, zijn we daar behoorlijk goed in geworden

bronsystemen die je aan Flowmailer kunt koppelen

Stel elk bronsysteem in, zonder synchronisatie

Het koppelen met Flowmailer is supermakkelijk. Stel je voorkeursmethode in, hang je bronsysteem aan ons platform, en e-mailen maar! (Wel even authenticeren natuurlijk, maar ook dat hebben we makkelijk gemaakt voor je!)

Overzichtelijke Domain Setup Wizard

De Domain Setup functie maakt het beheren van jouw domein en die van je klanten veel minder uitdagend dan het allemaal met de hand te doen. Onze Domein Setup is een zeer eenvoudige lijst van checks & crosses die domein setup met zich meebrengen - plus informatie over wat je moet doen.

Overzichtelijke Domain Setup met FLowmailer

Hoe wij de weg naar de inbox geplaveid hebben:

In de inbox belanden is een vak apart. Toch wil je er als verzender altijd vanuit kunnen gaan dat jouw e-mails daar belanden. Om te zorgen dat miljoenen e-mails per maand op tijd aankomen in de inbox, nemen we bij Flowmailer verschillende technische maatregelen. Het resultaat is een afleversnelheid van <1 seconde en 99,8% inbox placement.

Lees verder

Track in real-time, weet wat er met je e-mail gebeurt

Weet precies hoe ontvangers met jouw e-mails omgaan.
Volg & Rapporteer op afleverratios, spamklachten, ontvangerinformatie en -gedrag: Allemaal makkelijk terug te koppelen naar je CDP of Business Intelligence-tooling. Zo is je hele team altijd op de hoogte.

inzicht in e-mailstatistieken

Real-time Analytics; wanneer jij dat nodig acht

Krijg je meer inzicht in het gedrag ná verzending. Zo weet je of je klant die factuur wel echt heeft ontvangen, controleer je of de link naar je offerte ook echt gebruikt wordt en kun je berichten nog een keer naar je klant sturen – zelfs op een ander e‑mailadres.

Analyseer bounces en volg ze automagisch op

Filter Bounces,
De bouncemanagement module binnen Flowmailer zorgt ervoor dat berichten die niet afgeleverd kunnen worden, op een uitvallijst geplaatst worden.
... en volg ze op!
Om er toch zeker van te zijn dat je boodschap aankomt bij de ontvanger, kun je een bounce makkelijk opvolgen met bijvoorbeeld een e-mail naar Customer Service of een SMS bericht naar je klant.

analyseer bounces en volg ze op
weet precies wat er wanneer gebeurt

Koppel data terug aan je bron- of reportingsysteem

De data die Flowmailer ontvangt over jouw e-mails, kun ook snel en gemakkelijk terugkoppelen naar een ander systeem. Zo kun je ook in je boekhoudpakket of CRM-systeem bijhouden welke e-mailadres niet valide zijn en waar je niet meer naar toe hoeft te e-mailen.
Zo blijft je datakwaliteit gewaarborgd en je e-mailreputatie hoog.

De toekomst tegemoet met de API-first approach

Koppel eenvoudig met je bestaande bronsystemen:

Spotler

Squeezely

Tripolis

Magento

Gebouwd, onderhouden, en ondersteund door experts

Onze in-house specialisten helpen je op weg met al je e-mailgerelateerde vragen.
Doordat wij het Flowmailer-platform zelf bouwen en onderhouden, kunnen we ongeëvenaarde support leveren. Géén call-centers, maar échte experts met verstand en passie over e-mail. En die kennis delen we graag met je, middels documentatie, behapbare content, en persoonlijke consults.

Een kleine selectie van onze favoriete content:

Een team dat gebrand is op jouw e-mailsucces:

Flowmailer levert hoge kwaliteit support op maat

Experts aan de andere kant van de lijn

Heb je vragen? Dan krijg je antwoord van ons vaste team van specialisten. Nieuwe klanten helpen we snel op weg met onze documentatie en instructievideo’s. Kom je er toch niet uit? Stuur ons gewoon een e-mail. Echte antwoorden, geen gedoe met chatbots of call-centers.

Begeleiding zonder gedoe

Als klant van Flowmailer Go! kun je je eigen omgeving volledig zelf beheren. Je maakt zelf gebruikers aan, schiet tests in via API of SMTP, of bekijkt je facturen in het klantportaal. Natuurlijk assisteren en adviseren we waar nodig.

Voor Flowmailer Pro klanten gaan we een stapje verder. Al onze Pro klanten krijgen hun eigen account manager. Je accountmanager bekijkt graag samen hoe je transactionele e-mail stromen nog beter kunnen worden ingericht. Daarnaast geven we advies over technische instellingen, bieden we een SLA en zelfs een noodnummer voor kritieke processen.

Praat met experts
Flowmailer begeleidt je van A-Z

Een uitgebreide Academy & API Documentatie

Kom je even niet uit? Dan staat er een uitgebreide Academy klaar om je verder te helpen. En mis je hier wat? Dan zorgen wij ervoor dat het voor de volgende keer wél in de academy staat. Ga je aan de slag met onze API? Dan kun je met onze API documentatie vast uit de voeten:

Ga naar API Documentatie