Hoe helpen wij?

De services van Flowmailer

Bij Flowmailer zijn we specialisten in transactionele e-mail. Waar marketing oplossingen kiezen voor de grote getallen, focussen wij op de directe communicatie met je klant. Eén op één, waarbij elk bericht gepersonaliseerd en belangrijk is.

Specialist in transactionele e-mail

Wij zorgen ervoor dat je boodschap ook echt aankomt. Om dat te doen, zetten we onze vakkennis voor je in. We helpen je bijvoorbeeld met het bouwen van responsive templates in HTML en CSS. We nemen het beheer van feedback loops, bounce afhandeling, blacklisting en IP reputatie graag van je over.

Geen verrassingen

Bij Flowmailer doen we niet aan verrassingen. Je kunt altijd zien wat er met je bericht is gebeurd, en hoe. Per flow is terug te zien hoeveel e-mail er is verstuurd, hoeveel bounces er waren en welke links er aangeklikt zijn. Heeft je klant een belangrijk e-mailtje niet meer? Dankzij de archief functie kun je het bericht altijd inzien en desgewenst exact hetzelfde bericht nog een keer versturen.

Transparante prijzen

Ons prijsmodel is net zo duidelijk. Geen verborgen kosten, alles op een rijtje. En wat kosten betreft: je kunt in een kwartiertje al aan de slag zijn met Flowmailer. Geen gedoe, geen problemen met koppelen. Als je bronsysteem kan e-mailen, kun je afleveren via Flowmailer. Zo bespaar je tijd en ontwikkelkosten.

Super support

Ons vaste team van specialisten ondersteunt én ontwikkelt Flowmailer. Heb je vragen? Dan krijg je antwoord van ons vaste team van specialisten. Zij ondersteunen én ontwikkelen Flowmailer en weten er dus echt alles over. Nieuwe klanten helpen we snel op weg met onze documentatie en instructievideo’s. Kom je er toch niet uit? Ons ticketsysteem staat voor je klaar. Echte antwoorden, geen gedoe met chatbots. En ben je Pro klant? Dan mag je natuurlijk ook gewoon bellen.

Flowmailer is de betrouwbaarste manier om je mail écht aan te laten komen.

Weten waarom?