Stuur geen nepmail

Is jouw domein beschermd tegen phishing?

Check je eigen domeinLees het rapport

Het is slecht gesteld met de beveiliging van e‑mailend Nederland. Veel bedrijven laten goede beveiliging van de e‑mails die zij zelf verzenden achterwege. Zonder beveiliging kan iedereen zomaar uit naam van die bedrijven e-mailen. Zo blijven consumenten onnodig slachtoffer van phishing. Zonde, want dit kan tegenwoordig worden voorkomen.

Hengelen naar klantdata

Hoe wordt de Nederlandse consument beschermd tegen phishing?

Interne e-mailbeveiliging heeft al wel de aandacht van bedrijven. Men gebruikt geavanceerde spamfilters en personeel wordt gewaarschuwd voor nepmail. Deze maatregelen beschermen het bedrijf, maar niet de klant.

Om dit onderbelichte probleem zichtbaar te maken, onderzocht Flowmailer de beveiliging tegen phishing van Nederlandse bedrijven in de meest gevoelige B2C-branches. E-commerce, energieleveranciers en het verzekeringswezen werden gecontroleerd op toepassing van DMARC en SPF.

Lees de resultaten terug in 'Hengelen naar klantdata'. Een paar inzichten uit het rapport:

Er is geen goede reden waarom organisaties hun klanten niet beter beschermen tegen nepmail
95% van de Nederlandse e-commerce heeft geen idee wat er uit hun naam verstuurd wordt. Bij de energieleveranciers ligt dat percentage op 77%
Als je het rapport downloadt, nemen we misschien contact met je op.

Check je domein

Hoe staat het met de beveiliging van je eigen domein?

Weet jij eigenlijk wel hoe goed jouw e-maildomein beveiligd is? Ben jij al bezig met DMARC en SPF, of zijn deze termen nieuw voor je? Doe de check en krijg direct inzicht in de beveiliging van jouw e-maildomein.

Je domein wordt gecontroleerd. Een moment geduld...

Over Flowmailer

Iedereen kan e-mail versturen. Maar er is er maar één die ervoor zorgt dat de boodschap echt aankomt. Altijd en overal. Flowmailer is specialist in e-mail aflevering. Betrouwbaarheid staat bij ons centraal. We zorgen er samen met jou voor dat al je e-mails goed beveiligd zijn.

Stuur geen nepmail is powered by