Stuur Geen Nepmail

Powered by Flowmailer

Is jouw domein beschermd tegen phishing?

Check jouw e-maildomein Lees het rapport 2019

Waarom StuurGeenNepmail?

Het is slecht gesteld met de beveiliging van e‑mailend Nederland. Veel bedrijven laten goede beveiliging van de e‑mails die zij zelf verzenden achterwege. Zonder beveiliging kan iedereen zomaar uit naam van die bedrijven e-mails versturen. Zo blijven consumenten onnodig slachtoffer van phishing. Zonde, want dit kan tegenwoordig worden voorkomen.

StuurGeenNepmail heeft als doel om bedrijven in te lichten en te ondersteunen met e-mailauthenticatie. Door te focussen op SPF en DMARC, heeft StuurGeenNepmail een phishingvrij Nederland en uiteindelijk een phishingvrije wereld voor ogen.

De beveiliging in e-mailend Nederland (2019)

Hoe wordt de Nederlandse consument beschermd tegen phishing?

Om het onderbelichte probleem van e-mailbeveiliging zichtbaar te maken, onderzocht Flowmailer de beveiliging tegen phishing van Nederlandse bedrijven in de meest gevoelige B2C-branches. E-commerce, energieleveranciers en het verzekeringswezen werden gecontroleerd op toepassing van DMARC en SPF.

Lees de resultaten terug in 'Hengelen naar klantdata'.

95% van de Nederlandse e-commerce heeft geen idee wat er uit hun naam verstuurd wordt.

Check jouw domein

Hoe staat het met de beveiliging van je eigen domein?

Weet jij eigenlijk wel hoe goed jouw e-maildomein beveiligd is? Ben jij al bezig met DMARC en SPF, of zijn deze termen nieuw voor je? Doe de check en krijg direct inzicht in de beveiliging van jouw e-maildomein.

Je domein wordt gecontroleerd. Een moment geduld...

Meer weten over SPF en DMARC?

Ben je benieuwd naar wat de termen SPF en DMARC nu eigenlijk betekenen, of waarom jij je hier druk om zou maken? Op flowmailer.com geven we je graag alle uitleg die je nodig hebt.

Je domein wordt gecontroleerd. Een moment geduld...

DMARC bescherming

Waar beschermt DMARC je precies tegen?

Lees het artikel

DMARC instellen

Hoe stel ik een DMARC record correct in?

Lees het artikel

Alles over het SPF record

Een A tot Z uitleg over het Sender Policy Framework (SPF)

Lees het artikel

Whitepaper

E-mail Deliverability

Wat als je e-mail niet aankomt?

Naar whitepaper

Over Flowmailer

Iedereen kan e-mail versturen. Maar er is er maar één die ervoor zorgt dat de boodschap echt aankomt. Altijd en overal. Flowmailer is specialist in e-mail aflevering. Betrouwbaarheid staat bij ons centraal. We zorgen er samen met jou voor dat al je e-mails goed beveiligd zijn.

Stuur geen nepmail is powered by