Succesverhalen

Hoe onze klanten Flowmailer gebruiken

Eneco

Eneco werkt samen met haar klanten en partners aan een wereld waarin iedereen zijn eigen duurzame energie kan voorzien. Verduurzaming begint bij de bedrijfsvoering van Eneco zelf; in haar panden, in het vervoer en dus ook in de communicatiemiddelen. Eneco doet zoveel mogelijk digitaal.

Eneco zet de kanalen e-mail en SMS slim in om naast milieubesparing ook te zorgen voor optimale klantbediening en het verschaffen van informatie op maat. Een van de hoofdpunten is dus de reductie van papieren post door inzet van digital servicecommunicatie, Flowmailer biedt hierbij uitkomst.

Van Gogh Museum

Met de juiste merkbeleving zorg je ervoor dat je een eenheid hebt tussen de media-uitingen, dat ze herkenbaar zijn en dat het bij jouw bedrijf past. Als dit allemaal op orde is kun je zeggen dat jouw bedrijf over de perfecte merkbeleving beschikt.

In lijn met deze gedachte gebruikt het Van Gogh Museum Flowmailer om de transactionele berichtgeving rondom een bezoek aan het museum naadloos in te passen binnen de customer journey. Dit klinkt logisch, echter hoe vaak komt het niet voor dat de merkbeleving volledig los wordt gelaten op het moment dat een bedrijf een prospect converteert naar een ‘koninklijke klant.’

Exact

Wanneer je wilt gaan opschalen met transactionele e-mail, loop je vaak tegen problemen aan. Het lijkt namelijk makkelijk om ‘gewoon meer’ te gaan e-mailen, maar toch komt er vaak meer bij kijken.

Zo ondervond ook Exact, die bij het opschalen van haar transactionele e-mails tegen het probleem van e-mailaflevering aanliep. Met het aanhaken van Flowmailer werd meer schaalbaarheid en zekerheid in huis gehaald.