Succesverhalen

Hoe onze klanten Flowmailer effectief inzetten

Digitalisering bij Eneco

Eneco werkt samen met haar klanten en partners aan een wereld waarin iedereen zijn eigen duurzame energie kan voorzien. Verduurzaming begint bij de bedrijfsvoering van Eneco zelf; in haar panden, in het vervoer en dus ook in de communicatiemiddelen. Eneco doet zoveel mogelijk digitaal. Lees hoe Eneco Flowmailer inzet om haar transactionele communicatie te verduurzamen.


Hoe DPD hoge klant-tevredenheid scoort

Het lastige aan online reviews is dat deze vaak alleen gegeven worden, wanneer een klant klachten heeft. Door slim gebruik te maken van transactionele e-mail, zorgt DPD Pakketservice echter voor een enorme boost in klanttevredenheid en positieve reviews over haar dienst. In deze case lees je hoe de realtime e-mails van Flowmailer DPD helpen om meer tevreden reviews te krijgen.

Groeiend Exact

Wanneer je wilt gaan opschalen met transactionele e-mail, loop je vaak tegen problemen aan. Het lijkt namelijk makkelijk om ‘gewoon meer’ te gaan e-mailen, maar toch komt er vaak meer bij kijken. Zo ondervond ook Exact, die bij het opschalen van haar transactionele e-mails tegen het probleem van e-mailaflevering aanliep. Met het aanhaken van Flowmailer werd meer schaalbaarheid en zekerheid in huis gehaald.

Merkbeleving bij het Van Gogh Museum

Met de juiste merkbeleving zorg je ervoor dat je een eenheid hebt tussen de media-uitingen, dat ze herkenbaar zijn en dat het bij jouw bedrijf past. Om de perfecte merkbeleving te creëren, moet dit allemaal op orde zijn. In deze case zie je hoe het Van Gogh Museum Flowmailer inzet om de transactionele berichtgeving rondom een bezoek aan het museum naadloos in te passen binnen de Customer Journey.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Sterk product waar ik in drie jaar nooit problemen mee heb gehad. Bij het overstappen van pakket werd ik snel en goed geholpen. Omdat we een transitie periode hadden van een maand hadden we dubbele pakketten zodat we eventueel makkelijk terugkonden als er iets zou mislopen, dit alles kosteloos geregeld en zonder problemen overgestapt naar ons nieuwe pakket."

"Flowmailer geeft onze e-mail een hoge mate van afleverbetrouwbaarheid en helder inzicht wat er met onze mails gebeurt dankzij afleverrapportages. Ik ben vooral verrast door de flexibiliteit van de medewerkers om snel onze aanpassingswensen door te voeren. Communicatie met Flowmailer gaat snel en vooral ook duidelijk."

Meer reviews