Hoe onze klanten Flowmailer gebruiken

1
2

Van Gogh Museum

Lees meer

Eneco

Eneco werkt samen met haar klanten en partners aan een wereld waarin iedereen zijn eigen duurzame energie kan voorzien. Verduurzaming begint bij de bedrijfsvoering van Eneco zelf; in haar panden, in het vervoer en dus ook in de communicatiemiddelen. Eneco doet zoveel mogelijk digitaal.

Een van de hoofdpunten is dus de reductie van papieren post door inzet van digital servicecommunicatie, Flowmailer biedt hierbij uitkomst.

Lees case

Van Gogh Museum

Met de juiste merkbeleving zorg je ervoor dat je een eenheid hebt tussen de media-uitingen, dat ze herkenbaar zijn en dat het bij jouw bedrijf past. Als dit allemaal op orde is kun je zeggen dat jouw bedrijf over de perfecte merkbeleving beschikt. In lijn met deze gedachte gebruikt het Van Gogh Museum Flowmailer om de transactionele berichtgeving rondom een bezoek aan het museum naadloos in te passen binnen de customer journey. Dit klinkt logisch, echter hoe vaak komt het niet voor dat de merkbeleving volledig los wordt gelaten op het moment dat een bedrijf een prospect converteert naar een ‘koninklijke klant.’

Lees case

Waarom Flowmailer?

  • Zicht op transactionele e-mail

  • Grip op berichtstromen

  • Perfecte en snelle aflevering

  • Betrouwbaarheid en veiligheid

    Je data binnen Nederlandse datacenters

Oeps! Er is iets mis gegaan...