Vacature

Business Development Manager

Vanuit ons kantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zijn wij dagelijks bezig met het regelen van transactionele e-mail voor onze klanten. Wij zorgen dat onze klanten geen zorgen meer hebben over transactionele e-mail.

Functiebeschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn Flowmailer, ontwikkelaar van het krachtigste platform voor transactionele email. Trots op ons werk, ons product en de klanten waar wij voor werken. Klanten in zeer uiteenlopende sectoren die de aflevering van hun belangrijkste e-mailstromen aan ons toevertrouwen. Denk bijvoorbeeld aan facturen, orderbevestigingen, tickets en wachtwoord resets. Stuk voor stuk berichten waarvoor geldt dat als de boodschap niet over komt, de ontvanger daar niet blij mee is. We werken voor grotere B2C organisaties zoals energiemaatschappijen, maar ook voor softwarebedrijven met duizenden klanten die hun e-mail infrastructuur aan ons toevertrouwen. Zodoende versturen we honderden miljoenen van deze belangrijke berichten per jaar over de hele wereld.

Je komt werken bij een club van gedreven hoogopgeleide professionals die samen met jou Flowmailer willen uitbouwen. Wij zijn informeel maar professioneel, zelfstandig, werken graag samen en zijn vooral erg goed in wat we doen. Jij wordt verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Afstemming en samenwerking met de technische specialisten is hierbij essentieel, maar jij verplaatst je in de behoeften van de klant, kent ons product en denkt ook zelf graag in oplossingen. Er heerst een aanpakkersmentaliteit en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager zorg jij ervoor dat Flowmailer een stevige plek in neemt als dé transactionele e-mail serviceprovider binnen de Benelux. Dit doe jij met een gezonde dosis lef en creativiteit. Jouw gesprekspartners zijn o.a. Product Owners, CTO’s, Communicatiemanagers en Ondernemers in uiteenlopende branches. Je volgt leads op die vanuit onze marketingactiviteiten ontstaan en gaat zelf actief op zoek naar nieuwe kansen.

Je bent een enthousiaste Business Development Manager in hart en nieren. Je bent gedreven om het verschil te maken en je bent in bezit van een bewezen trackrecord, liefst met SaaS-oplossingen. Je maakt makkelijk contact met mensen en maakt je snel nieuwe materie eigen. Je bent communicatief sterk en denkt graag in oplossingen vanuit je kennis van onze dienstverlening.
Je bent gericht op het behalen van sales resultaten en je draagt stevig bij aan de groei van ons klant portfolio.

Verder breng je het volgende mee:

HBO werk- en denkniveau en een opleiding in een relevant vakgebied, bijvoorbeeld: Commercie, Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica.
Je bent een gedreven hunter en closer, besteed je tijd slim en laat geen conversiekans onbenut.
2 jaar relevante B2B Sales ervaring in een SaaS of gerelateerde omgeving.
Je wordt enthousiast van techniek en denkt in oplossingen.

Flowmailer biedt je een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is, een stevige groei doormaakt en gehuisvest is in de legendarische Van Nelle Fabriek met een fantastisch uitzicht op de skyline van Rotterdam. Uiteraard hoort hier een goede beloning en uitstekende secundaire voorwaarden bij.

Solliciteren?

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en een duidelijke motivatie via onze sollicitatiepagina of bel eerst even: 010- 3074556

Direct solliciteren!