Download hier je whitepaper

Vul hieronder je gegevens in. Daarna krijg je toegang tot de gratis download.

  Oeps, daar ging iets mis!

  Alsjeblieft, je download!

  Bedankt voor het aanvragen van de whitepaper.

  Het succesverhaal van...

  Van Gogh Museum

  Terug naar overzicht

  Vanuit het Van Gogh Museum was er de behoefte om te zorgen voor de juiste merkbeleving voor de klanten tussen alle communicatie uitingen. In lijn met deze gedachte gebruikt het Van Gogh Museum Flowmailer om te zorgen dat de transactionele stromen naadloos verlopen binnen de customer journey.

  Merkbeleving Van Gogh Museum

  Met de juiste merkbeleving zorg je ervoor dat je een eenheid hebt tussen de media-uitingen, dat ze herkenbaar zijn en dat het bij jouw bedrijf past. Als dit allemaal op orde is kun je zeggen dat jouw bedrijf over de perfecte merkbeleving beschikt. In lijn met deze gedachte gebruikt het Van Gogh Museum Flowmailer om de transactionele berichtgeving rondom een bezoek aan het museum naadloos in te passen binnen de customer journey. Dit klinkt logisch, echter hoe vaak komt het niet voor dat de merkbeleving volledig los wordt gelaten op het moment dat een bedrijf een prospect converteert naar een ‘koninklijke klant.’

  Bij het Van Gogh Museum is niets minder waar. Zowel de ticket e-mail als de service e-mails die de bezoeker ontvangt voorafgaande aan een bezoek aan het museum, sluiten naadloos aan op de eerdere communicatie binnen de customer journey.

  Het verhaal van het Van Gogh Museum

  Customer journey. Met behulp van Flowmailer past de transactionele berichtgeving rondom een bezoek aan het museum.

  • Merkbeleving

  • Transactionele en marketing communicatie één geheel

  • Gepersonaliseerde uitingn

  • Versterking klantbeleving

  • Verhoging klantwaarde

  Interessante uitkomsten

  Betere

  klantbeleving

  100%

  Merkbeleving bij klanten

  100%

  Grip op aflevering

  Hoge

  Klantwaarde
  "Met de juiste merkbeleving zorg je ervoor dat je een eenheid hebt tussen de media-uitingen, dat ze herkenbaar zijn en dat het bij jouw bedrijf past."

  De uitingen zijn conform de huisstijl en tevens sterk gepersonaliseerd. Zo biedt de e-mail die twee dagen voorafgaande aan een bezoek wordt toegezonden de bezoeker de mogelijkheid een gepersonaliseerde video te bekijken. In de nabije toekomst zal deze e-mail uitgebreid worden met de mogelijkheid een ‘vergeten’ multimediatour bij te boeken.

  Al met al een benadering die enerzijds resulteert in een versterking van de klantbeleving en anderzijds een verhoging van de klantwaarde genereert. Door inzet van Flowmailer snijdt het mes voor het Van Gogh Museum dus aan twee kanten.

  Waarom Flowmailer?

  • Zicht op transactionele e-mail

  • Grip op berichtstromen

  • Perfecte en snelle aflevering

  • Betrouwbaarheid en veiligheid

   Je data binnen Nederlandse datacenters

  Oeps! Er is iets mis gegaan...