Flowmailer Partnerships

Loop je als organisatie bij je klanten regelmatig tegen uitdagingen aan op het gebied van transactionele e-mail? Neem dan contact op en we bespreken graag de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking.

Bel naar 010-3074550 of stuur een e-mail: hello@flowmailer.com.

Enkele bestaande samenwerkingen:

Tripolis

Tripolis ontwikkelt e-mailmarketing automation software en helpt marketeers om geavanceerde, gepersonaliseerde en relevante communicatie te versturen. En dit allemaal met zo min mogelijk inspanning voor de gebruiker. De software van Tripolis biedt geavanceerde functionaliteiten aanpasbaar naar de wensen van de klant.

Bekijk de website van Tripolis voor meer informatie.

Bekijk website

Bikkelhart

Verkoop is een vak. Online verkoop is een vak apart, wat specifieke kennis, ervaring en mentaliteit vergt. Bikkelhart is hier goed in, omdat verkoop in hun bloed zit. Dagelijks helpen duizenden bezoekers hun online doelen te behalen. Of het nu om oriëntatie, aankoop of service gaat. Het ultieme doel van Bikkelhart: maximaal rendement halen voor de klanten.

Bekijk de website van Bikkelhart voor meer informatie.

Bekijk website

Clixz

Bij Clixz ligt de focus op de afstemming en integratie van bedrijfsprocessen met de inzet van slimme ICT-oplossingen. Zij gebruiken daar de bewezen technologie van Intelly Online. Naast het combineren van ICT-kennis met bedrijfsprocessen, is Clixz van toegevoegde waarde op het gebied van: pakketselectie, implementaties, (ERP) projectmanagement en business intelligence.

Bekijk de website van Clixz voor meer informatie.

Bekijk website

Datanext

DATANEXT is een ambitieuze en innovatieve organisatie die werkt op het gebied van Marketing Automation en alle daaraan gerelateerde (big) data-processen. Het platform biedt ondernemingen op allerlei vlakken de mogelijkheid om het beste resultaat te halen uit beschikbare data. Het platform verzamelt, structureert, distribueert, test en visualiseert data van de meest uiteenlopende bronnen, volumes en kwaliteit. Dit resulteert in tijdswinst en kostenbesparingen voor de organisatie, en ondersteunt in marketing/data gerelateerde beslissingen en strategieën.

Bekijk de website van Datanext voor meer informatie.

Bekijk website

Experius

Experius helpt bedrijven met succesvolle online e-commerce oplossingen. Onderdeel van deze oplossing is de realtime en naadloze integratie met het huidige ERP- en kassasysteem. Daarnaast zal Experius het e-commerce platform volledig in de Look en Feel van de onderneming stylen en zo herkenbaar maken voor bestaande klanten.

Bekijk de website van Experius voor meer informatie.

Bekijk website

Flexmail (België)

Flexmail is het meest  toonaangevende e-mailmarketing platform in België. Vanaf dag 1 richt Flexmail zich volledig op de verdere groei van het platform. Hierdoor blijven ze elke dag bouwen aan innovatieve software die de gebruikers helpt om hun doelgroep te begrijpen via klantgegevens en klikgedrag, en hen te voorzien van gerichte en doeltreffende boodschappen, zowel via directe campagnes als via gepersonaliseerde marketing automation scenario’s.

Bekijk de website van Flexmail voor meer informatie.

Bekijk website

Invest Online

Full-service is wat we doen. Alle online disciplines heeft Invest Online onder één dak: digitale marketing, design en webdevelopment. Dat maakt Invest Online de beste in wat zij doet. Als strategisch partner, de uitvoerende handen en/of de creatieve geest helpen zij hun klanten verder met online ambities. Dit doen zij in een open en transparante samenwerking met onze klanten.

Bekijk de website van Invest Online voor meer informatie.

Bekijk website

KEGA

Kega brengt retail verder en biedt geïntegreerde oplossingen, in samenspel met Marketing en IT, waarmee klanten hun potentieel maximaal kunnen benutten. Kega is een sterke cross-channel retailing waarbij alle verschillende verkoop- en oriëntatie­kanalen van een retailer volledig met elkaar zijn geïntegreerd.

Bekijk de website van Kega voor meer informatie.

Bekijk website

Poort80

Poort80 helpt ondernemers snel en effectief online zaken te doen. Zij doen dit door bedrijfsprocessen en marketing te stroomlijnen met internettechniek. Zo richten zij hun aandacht op het webbased informatiesysteem, de websites en applicaties die nodig zijn om met kracht online sales te genereren. Daarnaast leveren zij ook de stabiele oplossing voor betrouwbaar content- en databasebeheer. Poort80 legt het fundament onder succesvol ondernemen op het web.

Bekijk de website van Poort80 voor meer informatie.

Bekijk website

Spotler

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.

Bekijk de website van Spotler voor meer informatie.

Bekijk website

STAHRK

STAHRK is de e‑mail marketing specialist. Flexibel en op specifieke onderdelen van de klantenlevenscyclus inzetbaar: GET, GROW, KEEP. Van definitie, creatie, inrichting tot en met de optimalisatie van  e‑mail campagnes. Dat is op advies- en projectbasis maar zij doen ook graag periodiek het beheer voor je als virtuele e‑mail marketeer.

Bekijk de website van STAHRK voor meer informatie.

Bekijk website

Thirdwave

Thirdwave zorgt er voor dat jouw informatie veilig en overzichtelijk beschikbaar is door sterke visuele interactie designs te combineren met internet intelligence en data integratie. Waarbij creativiteit en functionaliteit elkaar versterken. Een corporate website, een campagne, een eigen community of een complexe webapplicatie, voor elk complex communicatie vraagstuk heeft Thirdwave als fullservice internetbureau een passende oplossing die aansluit op jouw strategie.

Bekijk de website van Thirdwave voor meer informatie.

Bekijk website

XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Zij helpt fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. XARUS doet dit door middel een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van haar klanten.

Bekijk de website van XSARUS voor meer informatie.

Bekijk website