Succesverhalen

Hoe onze klanten Flowmailer effectief inzetten

Efficiëntie als prioriteit bij servicepartners Essent

De servicepartners Geas, Volta Limburg, Kemkens en Energiewacht (Essent) helpen consumenten en bedrijven om efficiënt om te gaan met energie. Op hun beurt gebruiken zij Flowmailer om efficiënter te communiceren. Met onze partner Clixz zorgen we dat de communicatie van de servicepartners soepel verloopt.

Lees de case van Clixz

Stijlvolle Magento-mails bij Van Gils Fashion

Bij Van Gils staat alles in het teken van zelfverzekerdheid en elegantie, tegen een betaalbare prijs. Samen met onze partner XSARUS zorgen we ervoor dat de hele online beleving van Van Gils klopt: alles in dezelfde, elegante huisstijl. Met haar webshop en e‑mails voldoet Van Gils aan de verwachtingen van de moderne man.

Lees de case van Van Gils

Digitalisering bij Eneco

Eneco werkt samen met haar klanten en partners aan een wereld waarin iedereen zijn eigen duurzame energie kan voorzien. Verduurzaming begint bij de bedrijfsvoering van Eneco zelf; in haar panden, in het vervoer en dus ook in de communicatiemiddelen: Eneco doet zoveel mogelijk digitaal.

Lees de case van Eneco

Hoe DPD hoge klant-tevredenheid scoort

Het lastige aan online reviews is dat deze vaak alleen gegeven worden, wanneer een klant klachten heeft. Door slim gebruik te maken van transactionele e-mail, zorgt DPD Pakketservice echter voor een enorme boost in klanttevredenheid en positieve reviews over haar dienst.

Lees de case van DPD

Groeiende e-mailstromen bij Exact Online

Wanneer je wilt gaan opschalen met transactionele e-mail, loop je vaak tegen problemen aan. Het lijkt namelijk makkelijk om ‘gewoon meer’ te gaan e-mailen, maar toch komt er vaak meer bij kijken. Zo ondervond ook Exact. Met Flowmailer werd meer schaalbaarheid en zekerheid in huis gehaald.

Lees de case van Exact

E-mail in het onderwijs: The Learning Network

TLN is de grootste Nederlandse leverancier van studieboeken. Met een jaarlijkse levering van 12 miljoen, 4 miljoen digitale licenties, verschillende studiematerialen én extra diensten, verspreid over vijf merken in drie talen, is TLN een emailverzender van formaat. Maar hoe manage je zoveel e-mailstromen?

Lees de case van TLN