Stijlvol van shop tot inbox

In samenwerking met onze partner XSARUS

Samen met onze partner XSARUS zorgen we ervoor dat de hele online beleving van Van Gils klopt. Van een perfect functionerende webshop tot e-mailaflevering binnen een seconde: alles in dezelfde, elegante huisstijl.

Stijlvolle mannen krijgen stijlvolle e‑mails

Bij Van Gils staat alles in het teken van zelfverzekerdheid en elegantie, tegen een betaalbare prijs:  "Bereik en vier succes in het leven, met herenmode waar je je echt goed in voelt." Die elegantie komt terug in alle uitingen van Van Gils. Zowel op de website als in de e-mails van Van Gils komt de strakke zwart-witte huisstijl naar voren.

Met de kracht van eenvoud wint Van Gils de harten van de mannen én de inbox. Zo wordt 99,9% van de e-mails in één keer en binnen 1 seconde afgeleverd in de inbox, en opent bijna de helft van de ontvangers de e-mail.

Winnen met Magento

De webshop van Van Gils is volledig gebouwd met Magento, door onze partner XSARUS. Omdat standaard Magento e-mails vaak minder elegant ogen, laat Van Gils haar orderbevestigingen, formulieren, retourzendingen, wachtwoord reset-mails en veel meer transactionele e-mails door Flowmailer afleveren.

Door slim gebruik te maken van Flowsteps, levert Van Gils e-mails af die volledig conform de huisstijl zijn, verrijkt met precies de data die nodig is. Alle informatie die vanuit Magento nodig is, wordt door Flowmailer opgehaald en in de e-mails verwerkt. Geen saaie, standaard templates met overbodige data meer, maar elegante, gepersonaliseerde e-mails met zorgvuldig geselecteerde gegevens.

De huisstijl van de Van Gils website, vertaald naar e-mail

Van de shop naar de inbox

Met haar webshop voldoet Van Gils aan de verwachtingen van de moderne man. De e-mails die vervolgens afgeleverd worden, maken het perfecte plaatje af.

In het kort:

  • 99,9% in één keer afgeleverd
  • < 1 seconde time-to-inbox
  • 46,4% open rate
  • 14,3% click-through-rate
Meer over Magento

Succesvol partnership

Samen met XSARUS heeft Flowmailer al veel e-commerce organisaties beter laten e-mailen. Zo levert Flowmailer de e-mails af van o.a. Dille & Kamille, Telstar Surf en Van Gils. Zijn jouw klanten ook toe aan professionalisering van hun transactionele e-mails? Bekijk dan onze partnermogelijkheden

Meer cases lezen?

Eneco verduurzaamt

Over de digitale transformatie bij Eneco

Lees de case

Van Gogh's merkbeleving

Over hoe het Van Gogh Museum e-mail inzet voor CX

Lees de case

DPD's Real Time e-mails

Verhoogde klanttevredenheid door tijdsgebaseerde e-mails

Lees de case

E-mail in het onderwijs

Hoe The Learning Network miljoenen e-mails managet

Lees de case

Alle cases