Magento 2 met Flowmailer

Word je er moe van om je Magento e-mails uit de spambox van de klant te moeten vissen? Vind je het zonde als je klanten na een bestelling de volledige merkbeleving kwijt zijn bij het ontvangen van een ordebevestiging? Vind je het vervelend dat je geen inzicht hebt in welke e-mails je hebt verzonden? 

Flowmailer biedt uitkomst!

check Flowmailer helpt je je e-mails te krijgen waar ze horen: in de inbox;
Wanneer je jouw belangrijkste e-mails langs Flowmailer laat gaan, doen we er alles aan om ze in de inbox te krijgen. Dat doen we niet met valse beloftes. Door onze ijzersterke reputatie laten we jouw e-mails weer netjes landen waar ze horen.

check Professionele templates geven je volledige vrijheid;
Of je nu duizenden producten verkoopt of je focust op een niche, met Flowmailer heb jij de controle over wat je verzendt. Verkoop je aan het buitenland? Met onze language packs heb je moeiteloos e-mails in verschillende talen beschikbaar.

check Laat je Magento systeem e-mails ook helemaal aansluiten bij de merkbeleving van jouw organisatie;
Geen saaie, standaard opgemaakt e-mails meer. Met Flowmailer zorg je ervoor dat jouw klant de ervaring heeft zoals jij dat wilt. Duidelijk, snel en volledig in jouw stijl. Laat geen contactmoment meer verloren gaan.

check Flowmailer biedt je inzicht. Zo kun je zien of het bericht is aangekomen, en of er geklikt is op links in de e-mail.
Zo weet je wat wèl en wat juist niet werkt. Je hoeft niet meer te gokken wat er gebeurt met je e-mail nadat hij verzonden is. Flowmailer biedt je uitgebreid overzicht in alles wat er over jouw e-mails te weten valt.

Wil je gelijk al meer inzicht?
Vraag hieronder een gratis proefaccount aan!