DMARC compliance

Inzicht, oplossing en advies met Flowmailer

Je wilt je e-mails vanaf een vertrouwd domein versturen. Je wilt dat jouw e-mails in de inbox van je klant belanden. Dan is het noodzakelijk om ze ook goed te beveiligen. Bij Flowmailer helpen we je daarbij, met:

check Duidelijke inzichten in je huidige e-mailbeveiliging
check Makkelijk te integreren stappen
check Ondersteuning door onze experts

Hoe DMARC compliant mailt Nederland?

Om het onderbelichte probleem van e-mailbeveiliging zichtbaar te maken, onderzocht Flowmailer de beveiliging tegen phishing van Nederlandse bedrijven in de meest gevoelige B2C-branches: e-commerce, energieleveranciers en het verzekeringswezen.

Bekijk onderzoek »

Inzicht in e-mailbeveiliging

Als enige aanbieder van zowel DMARC analyse als implementatie in de e-mailflow, biedt Flowmailer je het totaalpakket op het gebied van outbound e-mailbeveiliging. Dat doen we door logische en heldere stappen te nemen richting een goed beveiligd e-maildomein. In een ideale situatie sturen we namelijk allemaal DMARC compliant e-mails. Omdat dat in deze tijd echter nog niet het geval is, helpen we je graag eerst op weg om inzicht te krijgen in je e-mailbeveiliging.

Je kunt nu ook zelf al checken hoe je e-maildomein ervoor staat. Ben je optimaal beschermd met SPF en DMARC, of kan er nog wel iets beter?

» Check je domein

Concrete stappen maken

Na de eerste rapportages, gaan we samen stappen zetten om je beveiliging aan te scherpen. Je begint met een zogeheten none-policy en we werken graag samen toe naar een reject-policy (lees meer over DMARC-policies). Het is onmogelijk om als grote verzender binnen een dag van 0 naar 100 te gaan, dus maak je met Flowmailer stapsgewijs progressie in de verbetering van je e-mailbeveiliging.

Advies van experts

We laten je natuurlijk niet alleen zwemmen in de, soms wat ingewikkelde, implementatie van DMARC. Daarom kun je altijd rekenen op ondersteuning van onze experts. Met jarenlange ervaring in zowel het afleveren als beveiligen van e-mail, helpen ze je graag op weg om veiliger te kunnen e-mailen.

Veilig e-mailen

Met de implementatie van DMARC en het afleveren van je e-mails via Flowmailer, kies je bewust voor veilig. Flowmailer is namelijk het betrouwbaarste platform om je e-mails af te leveren. We doen er alles aan om jouw transactionele e-mails in de inbox van de klant te laten landen. Dat doen we veilig en snel. Ervaar Flowmailer!

» Probeer het zelf!

Wat is DMARC?

Met DMARC bescherm je jouw e-maildomein tegen misbruik. Door het actief hanteren van DMARC, voorkom je dat internetcriminelen jouw e-maildomein (@jouwbedrijf.nl) kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld phishing. Phishing is een van de meestvoorkomende fraudes op het internet, waar jaarlijks nog voor miljoenen aan schade door wordt geleden. Niet alleen consumenten ervaren last van slecht beveiligde domeinen, ook bedrijven zelf ondervinden vaak problemen met e-mails.

Door de techniek van DMARC te gebruiken, verminder je de kans dat je klanten, collega's of partners in schadelijke e-mails trappen. Zonder DMARC kan -vrijwel- iedereen jouw domein gebruiken om e-mails te sturen. Met DMARC kan dat niet meer.

Hoe dat zit leggen we uit in onze gids: E-mail Authenticatie: Houd je e-mails veilig en vertrouwd

» Lees de gids

Meer over DMARC

DMARC bescherming

Waar beschermt DMARC je precies tegen?

Lees het artikel

DMARC voordelen

Wat zijn de voordelen van het gebruiken van DMARC?

Lees het artikel

DMARC onderdelen

Uit welke onderdelen bestaat een DMARC record?

Lees het artikel

DMARC instellen

Hoe stel ik een DMARC record correct in?

Lees het artikel