E-mailaflevering op #1

Het betrouwbaarste platform voor jouw e-mails

Flowmailer verstuurt je transactionele e-mail betrouwbaar en veilig. En dat merk je. E-mails afleveren via Flowmailer betekent razendsnelle aflevering door een vertrouwd platform. Onze ijzersterke reputatie zorgt ervoor dat je e-mail de beste kans heeft om in de inbox van je klant te belanden.

Betrouwbaar platform

GDPR / AVG compliance

Al je data wordt veilig opgeslagen op onze twee redundante datacenters. We beheren een volledig eigen infrastructuur in Nederland. Dat betekent dat je data niet de grens overgaat en alleen door Flowmailer wordt beheerd. Dat alles zorgt ervoor dat werken met Flowmailer volledig AVG / GDPR compliant is!

ISO 27001

Flowmailer is ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat onze manier van werken en ons platform conform de eisen zijn van internationale richtlijnen in cybersecurity. Hieronder vallen alle processen rondom het ontwikkelen en onderhouden van ons platform. Je kunt hierdoor dus zeker zijn dat werken met Flowmailer veilig is.

Two-Factor Authenticatie

Flowmailer accounts kunnen zichzelf beschermen tegen misbruik, door twee-factor authenticatie in te stellen. Hierdoor dient de gebruiker eerst zijn identiteit te bevestigen alvorens hij of zij kan inloggen in Flowmailer. Deze tweede stap wordt uitgevoerd door via een e-mail of SMS een code in te vullen. Door twee-factor authenticatie zijn Flowmailer account beter beschermd tegen misbruik, bijvoorbeeld na een gestolen wachtwoord.

Hoge up- en response times

Om te garanderen dat je e-mails snel aankomen in de inbox, doen we ons best onze uptime zo hoog mogelijk en responstijden zo snel mogelijk te houden. Bovendien laten wij dit continu door een derde partij monitoren.

Geen freemium accounts

Door ons platform alleen aan te bieden aan serieuze, legitieme verzenders, verlagen we het risico op spam of phishing vanuit ons platform drastisch. Hierdoor houden we onze reputatie, en dus die van onze klanten, altijd hoog.

24/7 monitoring

Mocht er toch iets misgaan met ons platform, onze service of met klantaccounts, dan wordt dit zo spoedig mogelijk opgelost. Ons team van experts en derde partijen houden de kwaliteit nauwlettend in de gaten, om zo snel te kunnen handelen wanneer er errors optreden of accounts ineens veel spam veroorzaken.

Aanbevolen artikel: Hoe kies je een transactionele e-mail service?

Betrouwbare service

Achter ons betrouwbare platform werkt een team van specialisten dagelijks aan de kwaliteit en veiligheid van onze dienst. Met jarenlange ervaring in e-mail en deliverability, weten onze experts alle ins en outs van transactionele e-mail. Je weet dus waar je aan toe bent, wanneer je Flowmailer support nodig hebt.

Transparante prijzen

Ons prijsmodel is net zo duidelijk. Geen verborgen kosten, alles op een rijtje. En wat kosten betreft: je kunt in een kwartiertje al aan de slag zijn met Flowmailer. Geen gedoe, geen problemen met koppelen. Als je bronsysteem kan e-mailen, kun je afleveren via Flowmailer. Zo bespaar je tijd en ontwikkelkosten.

Alles over Flowmailer services